Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Rri n’shpi se Kujtesa vjen te ti!

Rri n’shpi se Kujtesa vjen te ti!

Ju njoftojmë se pas zhvillimeve të fundit dhe situatës së krijuar nga Virusi COVID-19, Kujtesa si Operator esencial, përveç mundësive për të kryer pagesat e shërbimeve në mbi 400 pika të shitjes tek partnerët pagestarë, vazhdon të punoj në të gjitha lokacionet e saja me orarin Hane/Premte 08:00-19:00 & E Shtunë 08:00 – 15:00 dhe ku njëkohësisht ju bëjnë thirrje që të shfrytëzoni platformën e-commerce për të realizuar pagesat e shërbimeve tuaja online në my.kujtesa. com, ata për të lehtësuar edhe më shumë situatën për klientët e saj duke qëndruar në shtëpi, mundëson që Kujtesa të vijë tek ju.

Duke telefonuar në Qendrën e Thirrjeve për Mbështetjen e Klientëve në:   800 400 40 si dhe duke shënuar në faqen e tyre zyrtare Kujtesa Support në Facebook, ju mund të njoftoni kompaninë për skadimin e shërbimeve dhe adresën e vendbanimit kudo në Prishtinë dhe Fushë Kosovë, ku kjo e fundit dërgon Agjentin e shitjes në shtëpinë tuaj me të gjitha masat e marra dhe vendimet e fundit, për të kryer pagesat e shërbimeve dhe për të aktivizuar ato menjëherë.


Në këto zhvillime të fundit kemi kuptuar se Interneti është esencial dhe i domosdoshëm, dhe Kujtesa është kompania e parë që mundëson klientëve të trye një shërbim të tillë, duke qëndruar në shtëpi.

Rrini në shtëpi, komunikoni bashkë në një rrjet.

Lexo edhe

Video

error: