Rreth 5 muaj i zhdukur, familjarët e Bedri Rexhepit mendojnë se institucionet duhet të kishin bërë më shumë

Fati i biznesmenit Bedri Rexhepi, i zhdukur që prej datës 8 prill, ende është i paditur. Familjarët mendojnë se institucionet duhet të kishin bërë më shumë deri tash dhe të dihet vendndodhja e 38-vjeçarit që për pak kohë i bëhen pesë muaj që kur doli nga banesa e tij dhe nuk u kthye më ndërsa … Continue reading Rreth 5 muaj i zhdukur, familjarët e Bedri Rexhepit mendojnë se institucionet duhet të kishin bërë më shumë