Rreth 150 punëtorë të Telekomit marrin paga pa shkuar fare në punë, ftohet prokuroria të nis hetimet

Rreth 150 punëtorë të Telekomit të Kosovës marrin paga pa shkuar fare në punë, ndonëse shoqëria civile po kërkon hetim nga prokuroria e shtetit për këtë dukuri korruptive. Mësohet se shumica prej këtyre punëtorëve për një kohë të gjatë madje gjenden edhe jashtë shtetit, dhe paguhen nga Telekomi. Burime të KosovaPress thonë se të punësuarit … Continue reading Rreth 150 punëtorë të Telekomit marrin paga pa shkuar fare në punë, ftohet prokuroria të nis hetimet