Risi në Qendrën Tregtare “Sharr Center”

Risi në Qendrën Tregtare “Sharr Center”

Qendra Tregtare “Sharr Center” në Komoran ka filluar të zgjerojë edhe rrjetin e shitjeve.

Pos fabrikës së përpunimit të maicave ka filluar të bëjë edhe shitjen e tepihëve nga kualiteti më i lartë i brendeve të ndryshme.

Pos tjerash në “Sharr Center” mund të gjeni, restorante, dyqane tekstilesh, lodra për fëmijë, fitness, jo çka tjetër.


Sharri Center ka filluar edhe me shitjen e tepihave,ku cilësia dhe kualiteti janë të garantuar! Ju mirëpresim !

Posted by Sharri center on Friday, June 19, 2020

Video

error: