Rinor Hykolli në kërkim të policisë, ky është reagimi i Tayna në Instagram

Rinor Hykolli në kërkim të policisë, ky është reagimi i Tayna në Instagram

Agjenti i këngëtares Tayna është vënë në kërkim të policisë për lëndim të rëndë trupor.

Policia ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për kapjen e Rinor Hykollit.


Këngëtarja e njohur nuk ka vonuar shumë dhe ka postuar në rrjetet sociale një pjesë të klipit të nxehtë me Dafina Zeqirin, “Bye bye” nga viti 2019.

Lexo edhe

Video