Rezoluta për gjenocidin serb në Srebrenicë, vjen reagimi i Osmanit

Presidentja Vjosa Osmani ka mirëpritur sot miratimin e rezolutës për gjenocidin në Srebrenicë, me të cilën Kosova e dënon gjenocidin e organizuar dhe të kryer nga forcat gjenocidale të regjimit serb të Sllobodan Millosheviq. Ajo në një postim në Facebook ka shkruar se me këtë rezolutë Kuvendi i Kosovës e zyrtarizoi qëndrimin e institucioneve dhe … Continue reading Rezoluta për gjenocidin serb në Srebrenicë, vjen reagimi i Osmanit