Rexhepi: Nuk është momenti të kemi mospajtime

Rexhepi: Nuk është momenti të kemi mospajtime

Ministrja e Administrimit të Pushtetit Lokal, Emilija Rexhepi u shpreh kundër rrëzimit të Qeverisë Kurti, duke thënë se ekzekutivi duhet të ndihmohet në luftën kundër përhapjes së Covid-19, e jo të bëhen mocione të tilla.

Ministrja nga komunitetet jo shumicë, tha se të gjithë, përfshirë partnerin e koalicionit janë pajtuar me programin qeverisës dhe nuk duhet të ketë dallime.


Ajo në vend të mocionit të mosbesimit kërkoi nga deputetët të ndihmojnë qeverinë për luftimin e koronavirusit.

 

Lexo edhe

Video

error: