Reshje të shumta në Shqipëri

Reshje të shumta në Shqipëri

Kukësi dhe Tropoja është përfshirë nga reshje dëbore gjatë natës. Sipas ARRSH-së në rrugë është shpërndarë kripë dhe qarkullimi vazhdon normalisht.

Po punohet me mjete e punëtorë në aksin Elbasan-Librazhd pasi ka rënie të inerteve në rrugë dhe qarkullimi po bëhet me dy kalime.


Gjithashtu po punohet në Berat-Çorovodë, në segmentin Strelcë-Moglicë, por pa sjellë probleme me qarkullimin.

Njoftim mbi gjendjen e akseve kombëtare:

Gjatë natës ka pasur reshje bore në qarkun e Kukësit dhe të Tropojës është punuar për pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës, qarkullimi vazhdon normalisht. Po punohet me mjete e punëtorë në aksin Elbasan-Librazd pasi ka rënie të inerteve në rrugë, qarkullimi bëhet me dy kalime. Po punohet në Berat-Çorovodë, në segmentin Strelcë-Moglicë, por pa sjellë probleme me qarkullimin.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: