Rëndësia e fizioterapisë te fëmijët (VIDEO)

Rëndësia e fizioterapisë te fëmijët (VIDEO)

Shumë prindër, të cilët ende mendojnë se fizioterapia është vetëm për të rriturit, duhet të çlirohen nga këto klishe dhe sapo të vënë re që fëmija ka nevojë për fizioterapi atëherë duhet ta dërgojnë atë.

Fizioterapia është një faktor jashtëzakonisht i rëndësishëm në zhvillimin e fëmijëve, e cila i vihet në ndihmë zhvillimit psikomotorik të fëmijës.


Ne biseduam me fizioterapeuten Zana Gergi e cila na tregoi se cilat janë simptomat apo problemet që shfaqen të fëmiu dhe se në cilat raste duhet vizitohet terapeuti.

Për më shumë klikoni linkun;

Lexo edhe

Video