Regina Group hap sezonin veror 2022

Shtëpia e turistëve kosovarë, Regina Group me resortet më të mira në Vlorë dhe Radhime ka hapur sezonin veror 2022, me oferta dhe shërbime të jashtëzakonshme.


Rezervoni pushime të paharruara në Regina Hotel në Vlorë apo Radhime përmes tel: +355 69 20 65 399.

Lexo edhe

Video