Red Rain së shpejti me kampanjë vetëdijësuese

Red Rain së shpejti me kampanjë vetëdijësuese

Pija e njohur energjike ‘Red Rain’ do të sjellë një kampanjë vetëdijësuese kundër Covid 19, për konsumatorët e saj.

Në gjitha qytetet e mëdha të Kosovës, përpos që do të sjellim argëtim përmes perfomancës artistike të artistëve tanë të njohur në mënyrë që ta harrojmë stresin e kësaj situate, ju do të mund të fitoni Red Rain falas, maska, dorëza dhe defizifketues e mbi gjitha këshilla për mbrojtje nga virusi Covid 19.


Rri kyçur në faqen e Red Rain për tu informuar më detajisht se kur do të vizitohet qyteti juaj, duke bërë që për 3 orë performancë të harroni problemet dhe ti sjellni jetës energji.

Perfomancat do mund t’i dëgjoni vetëm nga hapësirat e banimit tuaj apo me  respektim të distancës, që padyshim që do të jetë stafi Red Rain që do të kujdes për to.

Red Rain kujdeset për ju.

Lexo edhe

Video

error: