Red Rain po ju shpërblen!

Red Rain po ju shpërblen!

Brendi i energjisë Red Rain po jep shumë shpërblime në kampanjë e saj në rrjete socile:
Bicikleta
Air pods
Orbitrega
Tega
Bluetooth speaker

Veshje soprtive dhe shumë shpërblime tjera që mundesh me i fitu veç tu postu video apo foto me #Energjiabonfuqinë.
Kampanja do të zgjatë deri me 11 Tetor.
Për rregullat e lojës apo pyetje tjera, na ndiqni në rrjetet sociale: Red Rain Kosova.
Red Rain, grabit shpërblimet!


Lexo edhe

Video

error: