Recetë e lehtë për një vakt të shpejtë

Recetë e lehtë për një vakt të shpejtë

Është e rëndësishme që fëmijët të hanë një mëngjes të shëndetshëm për të rimbushur trupin e tyre pas gjumit, pasi truri dhe trupi i tyre janë ende në zhvillim.
Nuk ka mundësi që të keni qenë duke shfletuar nëpër faqet e instagramit dhe të mos keni hasur në disa video me receta e gatime super të shijshme. Bëhet fjalë për gatimet e Edona Rudarit për të cilën është rëndësishme që nëse fëmijët tuaj hanë në shtëpi apo në shkollë, të siguroheni që ata të hanë një mëngjes të ushqyeshëm çdo ditë.
Ajo do të na përgatis recetën e preferuar të vajzës së saj Hanës e cila i do kaq shumë ushqimet që ajo përgatit çdo ditë!

Ndiqni videon për të mësuar recetën!Lexo edhe

Video