Reagon edhe Hoti: Së shpejti normalizohet furnizimi me energji

Reagon edhe Hoti: Së shpejti normalizohet furnizimi me energji

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar se ekipet nga KOSTT-i dhe KEDS-i janë duke punuar për të rregulluar prishjen në rrjet, që ka shkaktuar mungesën e energjisë në një pjesë të Prishtinës dhe më gjerë.


“Sipas drejtorit të KOSTT-it dhe drejtorit të KEDS, të cilët janë në teren, shpejt do të evitohet kjo prishje dhe do të normalizohet furnizimi me energji”, ka shkruar Hoti.

Lexo edhe

Video

error: