Reagimi i vajzës së vogël pas shijes së parë së çokollatës

Ah, sheqeri në edicionin më të shijshëm – kush do t’i rezistonte? Padyshim jo Somer Jill, një vajze nga Kent në Angli, së cilës nëna e saj së pari i ofroi një çokollatë, megjithëse, ajo thotë se u përpoq ta mbante atë larg këtij ushqimi jo të shëndetshëm.


Në çdo rast, Somer mori një kafshatë dhe – në mënyrë të pabesueshme – “u çmend” nga lumturia, siç thonë të rinjtë. Do të pranoni, është më e ëmbël se çokollata.

Lexo edhe

Video

error: