Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!

Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!

E prodhuar nga brendi me traditë shekullore në industrinë e pijeve, Rc Refresher Tropic është pija më e re nga brendi Rc Cola.
Freskuese dhe shija unike unikë është ajo që e dallon shije e re Rc Refresher Cola nga brendet e tjera.
Por jo vetëm kaq, Rc Refresher Tropic, përmban një shije magjike të frutave të ndryshëm tropikal të kombinuar në mënyrë perfekte me lëngun e portokallit.

I pranishëm në të gjitha tregjet, Rc Refresher Tropic mund ta gjeni në treg me dy lloje të paketimeve, 1.5 L dhe 0.5l.


Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!

Video

error: