Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

RC Refresher Tropic pija më e re në treg

RC Refresher Tropic pija më e re në treg

Shija unike dhe freskia që të jep është ajo që e karakterizon RC Refresh Tropic.

RC Refresher Tropic përmban një shije të miksuar të frutave tropikal, të kombinuar në mënyrë perfekte me lëngë portokallit.


Kjo pije është e pranishme në të gjitha marketet, RC Refresher Tropic mund ta gjeni në treg me dy lloje të paketimeve 1.5 L dhe 0.5L.

Shijo dhe përjeto freskinë tropikale!

FLUIDI sot vlerësohet si kompania më e madhe në Kosovë por edhe në Ballkan, për prodhimin e pijeve natyrale dhe të gazuara me licencë ndërkombëtare. Prioriteti i kompanisë Fluidi, që po mbush dekadë në treg ,mbetet kujdesi i lartë ndaj konsumatorit.

Lexo edhe

Video

error: