Rasti Salih Mustafa, sot konferenca përgatitore për gjykim

Sot në Hagë do të mbahet konferenca përgatitore për gjykimin në rastin e ish-pjesëtarit të UÇK-së Salih Mustafa. Nga Gjykata Speciale kanë bërë të ditur se konferenca do të fillojë në orën 09:30. Aktakuza kundër Mustafës u konfirmua më 12 qershor, ndërsa ai u arrestua nga Zyra e Prokurorit të Specializuar më 24 shtator dhe … Continue reading Rasti Salih Mustafa, sot konferenca përgatitore për gjykim