Rasti “Bunga Bunga”, kërkohet lirimi i Berlusconit

Rasti “Bunga Bunga”, kërkohet lirimi i Berlusconit

Një prokuror i Romës i kërkoi të enjten një gjykate të lirojë Silvio Berlusconin që dyshohet se i kishte dhënë ryshfet një këngëtari napolitan për të gënjyer për tri ndejat ‘bunga-bunga’ të ish-kryeministrit dhe magnatit të medias.

Gjithashtu, prokurori i kërkoi gjykatës të lirojë këngëtarin dhe mikun e ish-kryeministrit, Mariano Apicella, për dëshmi të rreme.


Çështja është një nga disa në lidhje me nënshtrimin e pretenduar të dëshmitarëve në palët, për të cilat Berlusconi gjithmonë ka thënë se ishin “shoqërime elegante”.

Ata të gjithë e kanë marrë emrin e tyre nga një adoleshente marokene e arratisur dhe kërcimtare ekzotike Karima El Mahroug, e cila përdorej me emrin e artit Ruby Heartstealer dhe që Berlusconi e pagoi për seks.

Magnati miliarder u lirua nga pagimi për seks me një të mitur pasi gjykatësit vendosën se ai nuk mund ta dinte që Ruby ishte vetëm 17-vjeçe në atë kohë. /ANSA

Lexo edhe

Video