Raportuesja për Kosovën Viola von Cramon-Taubadel në konferencë për medie

Eurodeputetja dhe raportuesja e përhershme për Kosovën Viola von Cramon-Taubadel mban konferencë për medie në Mitrovicë.

Lexo edhe

Video