Raportohen pesë raste të dyshuara për falsifikim të 50 dhe 100 eurove

Raportohen pesë raste të dyshuara për falsifikim të 50 dhe 100 eurove

Policia e Kosovës njofton se të mërkurën në Prishtinë janë raportuar pesë raste të dyshuara për falsifikim të bankënotave prej 50 dhe 100 eurove.

Në njoftim bëhet e ditur se këto raste janë duke u hetuar.


Rasti është inicuar si falsifikim i parasë.

“Prishtinë 28.09.2022 – 09:30. Janë raportuar pesë raste mbi dyshimin për falsifikim te disa bankënotave prej 50 dhe 100 euro. Policia e Kosovës është duke hetuar këto raste”, njofton policia.

Lexo edhe

Video