Raportimi i komandantit të FSK-së me dyer të mbyllura

Raportimi i komandantit të FSK-së me dyer të mbyllura

Ka filluar mbledhja e komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes në të cilën po raporton komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama.


Takimi po mbahet i mbyllur për media.

“Konsiderojmë që është më i frytshëm nëse mbyllet takimi”, ka thënë kryetari i komisionit, Bekë Berisha.

Lexo edhe

Video