Ramosaj në shoqatën JETA: Meritojnë respekt dhe përkrahje dinjitoze

Ramosaj në shoqatën JETA: Meritojnë respekt dhe përkrahje dinjitoze

Kryetari i komunës së Deçanit dhe kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovë për një mandat tjetër, Bashkim Ramosaj ka vizituar shoqata “JETA”, ku ka thënë se këto zonja me vite të tëra nuk janë ndalur së punuari, duke u bërë këtë shoqatë qendër e adresimit, punës dhe avansimit të shumë nënave, motrave, bijave e në përgjithësi gruas deçanase.

Shumë i nderuar me pritjen e ngrohtë, nga shoqata “JETA” më në krye Safete Gacaferi!

Kjo shoqatë e këto zonja që me vite të tëra nuk janë ndalur së punuari, duke u bërë qendër e adresimit, punës dhe avansimit të shumë nënave, motrave, bijave e në përgjithësi gruas deçanase, meritojnë respekt dhe përkrahje dinjitoze!


Jam i lumtur që në vazhdimësi e kemi përkrahur këtë shoqatë, e që u zotova që përkrahja jonë vetëm sa do të rritet në vazhdimësi!

Krenar me ju!

Faleminderit nga zemra për mikëpritjen, respektin dhe besimin e përkrahjen tuaj!

Do jemi të bashkë gjithmonë 🤝!

Lexo edhe

Video

error: