Ramadani: Situatën epidemiologjike po e mbajnë duke e frenuar, qytetarët mund të na ndihmojnë

Ramadani: Situatën epidemiologjike po e mbajnë duke e frenuar, qytetarët mund të na ndihmojnë

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani edhe sot ka lutur qytetarët që t’i përmbahen rekomandimeve të institutit dhe Ministrisë së Shëndetësisë, duke thënë se tani ata mund të na ndihmojnë shumë duke qëndruar në shtëpi.


Ai ka shkruar se situatën epidemiologjike po e mbajnë duke e frenuar.

“Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj. Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët. Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video

error: