Ramadani: Dilni në natyrë, por mbani distancën

Ramadani: Dilni në natyrë, por mbani distancën

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë, Naser Ramadani, tha se masat që janë ndërmarrë deri mw tani janë vendime parandaluese.

“Masat parandaluese tani kanë kaluar tek individi dhe duhet tu përmbahemi të gjithë”, tha ai për RTK.

Naser Ramadani, është pyetur edhe se a do të duhej qytetarët e Kosovës të dilnin në natyrë.


Ai ka rekomanduar të gjithë që të dalin sepse sot është koha e mirë, por duke qëndruar 2 metra larg njëri tjetrit.

“Po, ne kemi rekomanduar 2 metra distancë mes njëri-tjetrit, ashtu siç jemi edhe ne tash. Por koha është e mirë dhe njerëzit mund të dalin në natyrë. Virusi nuk qëndron në ajër”, ka deklaruar ai.

Ramadani ka lutur të gjithë qytetarët që t’i respektojnë masat e vetë-izolimit dhe të distancës sociale.

Ai po ashtu deklaroi se Kosova do ta kalonte shpejt koronavirusin nëse qytetarët do t’iu përmbaheshin masave.

Lexo edhe

error: