Rama: Stërvitja “Defender Europe 21” është moment historik

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në ceremoninë e nisjes së stërvitjes ushtarake “Defender Europe 21” në portin e Durrësit e ka quajtur moment historik për marrëdhëniet me NATO-në. Kreu i qeverisë u shpreh se ky është një moment historik që i mbush me krenari, por dhe me përgjegjësi. Rama në fjalën e tij, në organizimin … Continue reading Rama: Stërvitja “Defender Europe 21” është moment historik