Rama: Regjistrimi në gjimnaze do të bëhet përmes portalit e-Albania

Rama: Regjistrimi në gjimnaze do të bëhet përmes portalit e-Albania

Regjistrimi në gjimnazet e Shqipërisë do të bëhet përmes portalit e-Albania. Kështu ka bërë të ditur Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Rama tregon se procesi i tillë kryhet në më pak se një minutë dhe për këtë duhet vetëm dëftesa e lirimit.

Postimi i plotë i Ramës:

E-Albania me një modul të ri për regjistrimet në gjimnazeKlasa e dhjetë nis ndryshe këtë vit😊

Regjistrimi kryhet në më pak se 1 minutë.


1. Përzgjedh shkollën 9 vjeçare që ke frekuentuar

2. Sistemi shfaq gjimnazin që i takon shkollës ku ke kryer arsimi bazë

3. Bashkëlidh dëftesën e lirimit dhe kaq😍

Kliko Dërgo ✅

Regjistrimi në klasë të dhjetë:https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…

Regjistrimi në gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…#ShqipëriaeArdhmjaJonë☀️#SkaKohëPërPushim🏃🏻‍♂️

Lexo edhe

Video