Rama nga OKB-ja: Serbia ta njohë Kosovën shtet

Kryeministri Edi Rama ka thënë se Shqipëria nuk do të lëvizë asnjë centimetër për mbështetje dhe nga qëndrimi se Serbia duhet ta njohë Kosovën e pavarur. Ai gjatë fjalimit në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, ka thënë se Kosova dhe Serbia duhet të tejkalojnë ngërçin në procesin e dialogut dhe … Continue reading Rama nga OKB-ja: Serbia ta njohë Kosovën shtet