Rama në Forumin ekonomik: Rajoni nuk mund të vazhdojë të mbetet peng i së shkuarës

Në Forumin ekonomik për bashkëpunim rajonal që po mbahet në Shkup, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama tha se rajoni nuk mund të vazhdojë të mbetët peng i së shkuarës dhe shtoi se kjo nismë rajonale sjell një shembull të Bashkimit Evropian në rajon. Rama tha se për Shqipërinë, kjo nismë është strategjike dhe do të … Continue reading Rama në Forumin ekonomik: Rajoni nuk mund të vazhdojë të mbetet peng i së shkuarës