Rama: Është e trishtueshme të shikosh Greqinë që vuan nga zjarret

Rama: Është e trishtueshme të shikosh Greqinë që vuan nga zjarret

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se është e trishtueshme të shohësh Greqinë duke vuajtur nga zjarret.

Rama ka shkruar se të gjithë grekët që po luftojnë me zjarret meritojnë solidaritetin e plotë.


“Është shumë e trishtueshme të shikosh vendin tonë të bukur fqinj që vuan vazhdimisht nga zjarret, ndërsa populli i guximshëm grek dhe të gjithë ata në uniformë që luftojnë kundër shkatërrimeve të tilla meritojnë solidaritetin tonë të plotë dhe admirimin e thellë”, ka shkruar Rama.

Greqia po përballet me shpërthime zjarresh, të nxitura nga thatësira javësh dhe erëra të forta.

Lexo edhe

Video