Rama dhe kryeministri holandez: Komuniteti Politik Evropian është ide e mirë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe ai i Holandës, Mark Rutte në një opinion të publikuar në politico.eu kanë thënë se Komuniteti Politik Evropian është një ide e mirë. Duke folur për pushtimin rus të Ukrainës, Rama dhe Rutte kanë thënë se kjo luftë e pashembullt dhe e pajustifikuar është sulm kundër rendit juridik ndërkombëtar … Continue reading Rama dhe kryeministri holandez: Komuniteti Politik Evropian është ide e mirë