Qytetarët e Prishtinës kërkojnë zbritje të çmimit të qirasë

Qytetarët e Prishtinës kërkojnë zbritje të çmimit të qirasë

Ndërmarrja Publike Banesore, qiramarrësit, punëtorët e lokaleve dhe qytetarë të tjerë, sot protestuan për rritjen e çmimit të qirasë për lokalet në Prishtinë.

Protestuesit kërkuan zbritje të çmimit të qirasë, sipas tyre nuk mund të vazhdojnë punën me çmim të ngritur.


Disa nga përfaqësuesit e protestuevse hynë brenda në komunë dhe u pritën nga nënkryetari i komunës, Alban Zogaj.

Së fundmi, komuna e Prishtinës ka ngritur edhe çmimin e biletave njëdrejtimëshe të trafikut urban. 

Lexo edhe

Video