Qeveria ndan 420 milionë euro për ringjalljen ekonomike

Në mbledhjen e mbajtur sot, qeveria e Kosovës ndau 420 milionë euro për ringjalljen ekonomike, në kuadër të së cilës hyjnë edhe bonot e diasporës. Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati tha se pako në tërësi, por edhe masat specifike të pakos kontribuojnë në arritjen e shumë synimeve, si punësimin dhe formalizimin e … Continue reading Qeveria ndan 420 milionë euro për ringjalljen ekonomike