Qeveria miraton nismën për lidhjen e marrëveshjes për ekstradim me Suedinë

Qeveria miraton nismën për lidhjen e marrëveshjes për ekstradim me Suedinë

Qeveria e Kosovës ka ndarë 4200 euro për transportimin e kufomës së shtetases argjentinase e cila javë më parë është vrarë në Fushë Kosovë.

Zëvendësministri i Drejtësisë, Vigan Qorolli tha se kjo ndarje buxhetore po bëhet për shkak të pamundësisë së familjes së të ndjerës të transportojnë kufomën në Argjentinë.


Në mbledhjen e sotme, Qeveria miratoi edhe tri nisma për lidhje të marrëveshjeve me Suedinë.

Ekzekutivi i dha dritë të gjelbër Ministrisë së Drejtësisë që të nisë diskutimet për marrëveshjen për ekstradim me Suedinë, për transferim të personave të dënuar mes dy vendeve dhe për ndihmën të ndërsjellë juridike për çështjet penale.

Lexo edhe

Video