Qeveria e Kosovës do të përkrahë të drejtat e shqiptarëve në Luginë të Preshevës

Qeveria e Kosovës do të përkrahë të drejtat e shqiptarëve në Luginë të Preshevës

Kryeministri i Kosovë, Albin Kurti, priti në zyrën e tij kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë të Preshevës, Ragmi Mustafi, për të nënshkruar bashkë pastaj edhe një Memorandum të Bashkëpunimit.Siç njofton Zyra e Kryeministrit, ky Memorandum Bashkëpunimi ka për qëllim përkrahjen financiare për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të shqiptarëve, ruajtjen, kultivimin e gjuhës, artit, kulturës e identitetit shqiptar në Luginë të Preshevës.

Lexo edhe

Video