Qerim Qerimi zgjidhet rektor i ri i UP “Hasan Prishtina”

Qerim Qerimi zgjidhet rektor i ri i UP “Hasan Prishtina”

Ka përfunduar votimi i fshehtë i nëntë anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP-së për zgjedhjen e rektorit.


Me gjashtë vota për, Këshilli Drejtues ka zgjedhur Qerim Qerimin për rektor me mandat të përgjysmuar.

Kandidati Sefer Avdiaj ka marrë një votë, Ermir Rogova një votë dhe Butë Dedaj një votë.

Lexo edhe

Video