Qëndron Kastrati më 8 shkurt mban diskutim të hapur publik me qytetarë

Qëndron Kastrati më 8 shkurt mban diskutim të hapur publik me qytetarë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati fton të gjithë qytetarët në diskutimin e hapur publik, me qëllim të informimit të qytetarëve mbi aktivitetet e komunës në gjashtëmujorin e dytë 2020.

Për shkak të situatës me pandemi, takimi do të mbahet përmes platformës ZOOM, më datë 8 shkurt 2021 nga ora 14:00, në linkun https://us02web.zoom.us/j/87906559313…

Meeting ID: 879 0655 9313.


Passcode: 814582.

Përveç informimit, qytetarët do të kenë mundësi të shtrojnë pyetje dhe të japin propozime për kryetarin dhe kabinetin e tij.

Organizimi i takimit mbështetet nga organizata Germin, njofton Komuna e Kamenicës.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.