PZAP hedh poshtë ankesën e Bekim Jasharit, s’ka rivotim në Skenderaj

PZAP hedh poshtë ankesën e Bekim Jasharit, s’ka rivotim në Skenderaj

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar si të pabazuar ankesën e subjektit Politik Lista e Pavarur Bekim Jashari, paraqitur kundër PDK-së, për shkak të parregullsive gjatë ditës së votimit.

Si rrjedhojë në Komunën e Skenderajt nuk do të ketë përsëritje të votimit.


Ky është rezultati pas numërimit të 100 për qind të votave në këtë komunë:

FADIL NURA 177. PDK 57,99%

BEKIM JASHARI 113.LISTA E PAVARUR 40,64%

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: