Putin dakordohet me Biden për rifillimin e bisedimeve mbi kontrollin e armëve

Presidenti i SHBA Joe Biden dhe homologu i tij rus Vladimir Putin ranë dakord në një samit të parë “pragmatik” të mërkurën për të rifilluar bisedimet e kontrollit të armëve dhe për të kthyer ambasadorët në kryeqytetet e njëri-tjetrit pasi ata u tërhoqën në fillim të këtij viti. Takimi në bregun e liqenit Villa La … Continue reading Putin dakordohet me Biden për rifillimin e bisedimeve mbi kontrollin e armëve