Pusetat e pasiguruara, “dy serbët e dyshimtë” vizituan Deçanin para helmimit

Pushimore të ujit në komunën e Deçanit, kompania e ujësjellësit “Hidrodrini” i ka 18. Njëra nga to të martën paradite, në afërsi të fshatit Hulaj në Deçan, ishte gjysmë e hapur, dhe kapaku i betonit mbi të ishte i lëvizshëm dhe i pasiguruar, raporton Albanian Post. Lidhur me këtë, ka folur drejtori i ujësjellësit rajonal … Continue reading Pusetat e pasiguruara, “dy serbët e dyshimtë” vizituan Deçanin para helmimit