Pupovci: Dorëheqjen formale nuk e kam paraqitur ende, në MASHTI do të jem deri në fund të vitit

Zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit, Dukagjin Pupovci, ka folur pas lajmit se ka dhënë dorëheqje nga pozita e zëvendësministrit, për çka ka thënë se këtë pozitë do ta mbajë vetëm deri në fund të vitit 2022. Ai ka konfirmuar për KosovaPress se arsyet e dorëheqjes së tij janë personale dhe se dorëheqjen e tij ua … Continue reading Pupovci: Dorëheqjen formale nuk e kam paraqitur ende, në MASHTI do të jem deri në fund të vitit