Punonjësit shëndetësorë sot në grevë të përgjithshme

Punonjësit shëndetësorë sot në grevë të përgjithshme

Punonjësit shëndetësorë do të mbajnë sot një grevë të përgjithshme, me kërkesat që Projektligji për Pagat të shkojë sa më parë në Parlament dhe i njëjti të fillojë së implementuari nga viti i ardhshëm.


Këshilli Drejtues i FSSHK-së ka kërkuar javën e kaluar takim urgjent me kryeministrin Albin Kurti, ministrin e Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla dhe ministrin e Shëndetësisë Rifat Latifi, me qëllim që Projektligji për Pagat të hartohet në bashkëpunim me sindikatat dhe faktorë të tjerë dhe të shkojë sa më parë në Parlament.

FSSHK-së paralajmëron se grevat  dhe veprimet e tjera sindikale do të jenë të vazhdueshme nëse Qeveria dhe instancat tjera relevante nuk reflektojnë.

Lexo edhe

Video