Pumper: Dëshmitarët ishin të frikësuar pas publikimit të dokumenteve

Dëshmitarja e Zyrës së Prokurorit të Specializuar në gjykimin ndaj ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Zenka Pumper ka thënë se dëshmitarët janë frikësuar pas publikimit të dokumenteve nga ana e OVL-UÇK. Gjatë dëshmisë së saj Pumper, e cila është hetuese e ZPS-së, ka thënë se pas rrjedhjes së dokumenteve dhe publikimit … Continue reading Pumper: Dëshmitarët ishin të frikësuar pas publikimit të dokumenteve