Publikohet numri për të gjithë ata që kanë nevojë për informata rreth gjendjes së familjarëve të tyre të aksidentuar në Kroaci

Publikohet numri për të gjithë ata që kanë nevojë për informata rreth gjendjes së familjarëve të tyre të aksidentuar në Kroaci

+383 (0) 38 200 76 000, është numri në të cilin mund të kontaktojnë gjithë ata që kanë nevojë për informata rreth situatës dhe gjendjes së të aksidentuarve në Kroaci.


Ministria e Punëve të Brendshme në Kosovë derisa ka publikuar këtë numër ka thënë se janë pranë familjarëve të viktimave dhe të të lënduarve.

“Ministria e Punëve të Brendshme me shqetësim të thellë ka pranuar lajmin për aksidentin tragjik të bashkatdhetarëve tanë në Kroaci. Shprehim ngushëllimet tona të sinqerta për familjarët e të vdekurve në këtë aksident, njëkohësisht iu urojmë shërim të shpejtë të gjithë të lënduarve. Jemi pranë tyre për të kaluar këto momente të vështira. Me këtë rast, ju njoftojmë që Qendra Operative e Ministrisë së Punëve të Brendshme në koordinim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës si dhe me gjithë aktorët tjerë janë të angazhuar në menaxhimin sa më të efektiv të situatës dhe koordinimin e gjithë veprimeve për të lehtësuar gjithë të prekurit në këto momente të vështira. Si Ministri, jemi në kontakt të vazhdueshëm me autoritetet Kroate të cilët shfrytëzojmë rastin ti falënderojmë për ndihmën e dhënë në menaxhimin e situatës së krijuar. Numri i kontaktit për të gjithë ata që kanë nevojë për informata rreth situatës apo gjendjes së familjarëve të tyre është: +383 (0) 38 200 76 000”, thuhet në komunikatën e MPB-së.

Lexo edhe

Video