Publikohen rezultatet e konkursit për ushtar të FSK-së

Publikohen rezultatet e konkursit për ushtar të FSK-së

Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës, për rezultatet fillestare të kandidatëve që kanë kaluar testin e Inteligjencës dhe Njohurive të përgjithshme si në vijim:

LINK:https://docs.google.com/…/1f9Mb–dGInZs…/edit


Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës, për rezultatet fillestare të kandidatëve që nuk e kanë kaluar testin e Inteligjencës dhe Njohurive të përgjithshme si në vijim:Kandidatët të cilët nuk e kanë kaluar këtë fazë të testimeve kanë të drejtë ankese brenda afatit dy (2) ditor.

Afati ankesës rrjedh ditën pasuese pas publikimit të njoftimit, ditën e hënë me datë 29.03.2021 dhe të martë me datë 30.03.2021. Ankesa duhet të dorëzohet në G1SHPFSK, Kazerma “Adem Jashari” Prishtinë, kandidatët duhet të jenë të pajisur me maska kundër COVID-19.

LINK:https://docs.google.com/…/1L6dTVXIstGTq7pO8tAqt…/edit…

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: