Publikohen çmimet për karburantet për këtë fundjavë

Publikohen çmimet për karburantet për këtë fundjavë

Sot dhe nesër nafta do të jetë më lirë për një cent, ndërsa benzina më e shtrenjtë. Ministria njoftoi se çmimi maksimal i lejuar për dizel është 1.83 euro për litër, ndërsa për benzinë 1.76 euro për litër.


Çmimi maksimal i lejuar i produktit gas mbetet i pandryshuar dhe është në vlerën 0.78 euro për litër.

Këto çmime vlejnë për fundjavë ndërsa të hënën priten çmime të reja.

Lexo edhe

Video