Publikohen çmimet e derivateve për sot

Publikohen çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar njoftimin për çmimin e derivateve për ditën e sotme, ku çmimi maksimal i lejuar për produktet dizel është 1.69 euro për litër.


Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është 1.53 euro për litër dhe për produktin gaz është 0.78 euro për litër.

Sipas njoftimit, këto çmime vlejnë 24 orë, konkretisht deri nesër në orën 10:00.

Lexo edhe

Video