Pse ushqimet e mbetura nuk duhet të mbështillen kurrë në letër alumini

Ushqimet e mbetura në frigorifer mund të zgjasin për disa ditë nëse mbyllen mirë. Për shumicën e njerëzve, mbulimi i pjatave të tyre me letër alumini dhe vendosja e tyre në frigorifer është mënyra më e lehtë për të ruajtur ushqimin, por është gjithashtu një mënyrë për ta ekspozuar veten ndaj rrezikut. Disa baktere, të … Continue reading Pse ushqimet e mbetura nuk duhet të mbështillen kurrë në letër alumini