Pse njohjet dhe komunikimi i duhur me konsumatorë janë elementet kryesore për rritjen e biznesit?

Shumë kohë më parë shitja e produkteve ose e shërbimeve do të thoshte që të premtohej sesi ai do t’i ndryshonte jetët e audiencës së targetuar, me tinguj tërheqës, ose me buzëqeshjet dhe “lumturinë” e amviseve. Sot, në epokën bashkëkohore konsumatorët janë bërë më të zgjuar, kur vjen punë te shitjet dhe sharmi i reklamuesve. … Continue reading Pse njohjet dhe komunikimi i duhur me konsumatorë janë elementet kryesore për rritjen e biznesit?