Pse duhet ta keni kartelën VIP CARD të Petrol Company?

Pse duhet ta keni kartelën VIP CARD të Petrol Company?

Petrol Company klientët e sajë shpërblen në forma të ndryshme me anë të kartelës së sajë të lojalitetit VIP CARD.

Duke u regjistruar falas, klientët me VIP CARD përmes aplikacionit përfitojnë zbritje për çdo litër të blerë deri në 6.5%, po ashtu 5% zbritje në Restaurantin Be Happy si dhe 2% në marketet e sajë “One Stop Shop”.

Me VIP CARD mundë të antarësoheni shumë shpejtë vetëm duke e shkarkuar aplikacionin mobil të Petrol Company dhe duke u regjistruar. Aplikacionin mund ta shkarkoni në dy sitemet operative Android dhe IOS.


Përveç të gjitha këtyre përfitimeve me anë të VIP CARD ju do të bëheni edhe pjesëmarrës në lojë shpërblyese e cila zhvillohet me aplikacion mobil të Petrol Company. Klientët të cilët furnizohen me më shumë me derivate do ti rrisni gjasat të fitojnë shumë shpërblime e ndër to Jackpot që dhurohet në fund të vitit “BANESË” nga Petrol Company”.

Petrol Company – Apps on Google Play

‎Petrol Company on the App Store (apple.com)

Lexo edhe

Video